Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genel Başkan Aylar Nevşehir'deydi

NEVŞEHİR 10.06.2022 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Genel Başkan Aylar Nevşehir'deydi

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar Nevşehir'deydi.
    NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar Nevşehir'deydi.   Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar Nevşehir şubesini ziyaret etti. Ziyarette Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Aylar, vakıf çalışmalarıyla ilgili istişarelerde de bulundu.   Aylar aynı zamanda merhum Abdullah Çatlı'nın ailesine de başsağlığı ziyareti yaptı.  
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar Nevşehir'deydi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar Nevşehir'deydi.  

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar Nevşehir şubesini ziyaret etti. Ziyarette Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Aylar, vakıf çalışmalarıyla ilgili istişarelerde de bulundu.  

Aylar aynı zamanda merhum Abdullah Çatlı'nın ailesine de başsağlığı ziyareti yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.