MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genel Müdür Topoğlu Özdemir ve Altunkaya'yı ziyaret etti

NEVŞEHİR 15.10.2021 - 14:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Genel Müdür Topoğlu Özdemir ve Altunkaya'yı ziyaret etti

Nevşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.   Ziyarette, kurumlar arası işbirliğinin önemi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.   Ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu ve beraberindekilere teşekkür eden Müftü Altunkaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı etkinlikleri için 81 ilden Nevşehir’e gelen öğrencileri taşıyan otobüsün karıştığı kazada yaralanan öğrenciler adına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.   Tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, misafirperverliğinden dolayı Müftü Altunkaya’ya memnuniyetini ifade etti.
Nevşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

 

Ziyarette, kurumlar arası işbirliğinin önemi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu ve beraberindekilere teşekkür eden Müftü Altunkaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı etkinlikleri için 81 ilden Nevşehir’e gelen öğrencileri taşıyan otobüsün karıştığı kazada yaralanan öğrenciler adına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, misafirperverliğinden dolayı Müftü Altunkaya’ya memnuniyetini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.