MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göble deresinde oluşturulan gölet sel sularını tuttu

İLÇELER 10.06.2022 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göble deresinde oluşturulan gölet sel sularını tuttu

Devlet Su İşlerinin yapımını gerçekleştirdiği gölet, yaşanan ani yağışların oluşturduğu sel sularını tuttu.
    NEVŞEHİR(MHA) Tarım arazilerini sel baskınından korumak ve yer altı sularını desteklemek amacı ile Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un talebi ile Devlet Su İşlerinin yapımını gerçekleştirdiği gölet, yaşanan ani yağışların oluşturduğu sel sularını tuttu.  İlçeye komşu köy ve beldelerde yaşanan yağışlarının oluşturduğu sel suları Göble deresinden gelerek ilçe taşkın su kanalından Niğde istikametine devam edip tarım alanlarında hasara neden olmasının önüne geçildi.   
Devlet Su İşlerinin yapımını gerçekleştirdiği gölet, yaşanan ani yağışların oluşturduğu sel sularını tuttu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Tarım arazilerini sel baskınından korumak ve yer altı sularını desteklemek amacı ile Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un talebi ile Devlet Su İşlerinin yapımını gerçekleştirdiği gölet, yaşanan ani yağışların oluşturduğu sel sularını tuttu. 

İlçeye komşu köy ve beldelerde yaşanan yağışlarının oluşturduğu sel suları Göble deresinden gelerek ilçe taşkın su kanalından Niğde istikametine devam edip tarım alanlarında hasara neden olmasının önüne geçildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.