MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gökkuşağı sokak trafiğe açıldı

BELEDİYELER 22.06.2022 - 09:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gökkuşağı sokak trafiğe açıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan ve sıcak asfalt ile kaplanan 350 Evler Mahallesi Gökkuşağı Sokak yeniden trafiğe açıldı.
    Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince 350 Evler Mahallesi’nde bulunan Gökkuşağı Sokak’ta bir süre önce başlanılan içme suyu altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı. Sık sık arızalara neden olan ve bu sebeple su kesintilerinin yaşandığı caddenin eski içme suyu hatlarını tamamen yenileyen belediye ekipleri ayrıca bölgede ilk kez yağmur suyu hatları da oluşturdu. Yapılan çalışmalarla sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturulan Gökkuşağı Sokak’ta daha önce parke taşla kaplı olan yolun sıcak asfalt konforu ile buluşması için Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sona erdi. Sıcak asfalt konforu ile buluşturulan sokak çalışmaların ardından yeniden araç trafiğine açıldı.
Nevşehir Belediyesi tarafından altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan ve sıcak asfalt ile kaplanan 350 Evler Mahallesi Gökkuşağı Sokak yeniden trafiğe açıldı.

 

 

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince 350 Evler Mahallesi’nde bulunan Gökkuşağı Sokak’ta bir süre önce başlanılan içme suyu altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı.

Sık sık arızalara neden olan ve bu sebeple su kesintilerinin yaşandığı caddenin eski içme suyu hatlarını tamamen yenileyen belediye ekipleri ayrıca bölgede ilk kez yağmur suyu hatları da oluşturdu.

Yapılan çalışmalarla sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturulan Gökkuşağı Sokak’ta daha önce parke taşla kaplı olan yolun sıcak asfalt konforu ile buluşması için Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sona erdi.

Sıcak asfalt konforu ile buluşturulan sokak çalışmaların ardından yeniden araç trafiğine açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.