MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme belediyesinden bilgilendirme

İLÇELER 04.11.2021 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göreme belediyesinden bilgilendirme

Göreme belediyesi kırsal kalkınma destekleri kapsamında 15. etap tebliğinin yayınlandığı bilgilendirmesinde bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) Göreme belediyesi kırsal kalkınma destekleri kapsamında 15. etap tebliğinin yayınlandığı bilgilendirmesinde bulundu.    Açıklamada; "Tarım ve Orman Bakanlığınca uygulanmakta olan 50 hibe destekli, kırsal kalkınma destekleri kapsamında kırsal ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesi ve kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi 15. etap tebliğlerinin uygulama esasları belirlenmiş olup, isteyenler Tarım ve Orman il müdürlüğünün web sitesinden ayrıntılı bilgi edinebilirler" denildi.  
Göreme belediyesi kırsal kalkınma destekleri kapsamında 15. etap tebliğinin yayınlandığı bilgilendirmesinde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Göreme belediyesi kırsal kalkınma destekleri kapsamında 15. etap tebliğinin yayınlandığı bilgilendirmesinde bulundu. 

 

Açıklamada; "Tarım ve Orman Bakanlığınca uygulanmakta olan 50 hibe destekli, kırsal kalkınma destekleri kapsamında kırsal ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesi ve kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi 15. etap tebliğlerinin uygulama esasları belirlenmiş olup, isteyenler Tarım ve Orman il müdürlüğünün web sitesinden ayrıntılı bilgi edinebilirler" denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.