Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir belediyesi araç filosunu genişletiyor

BELEDİYELER 27.10.2021 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir belediyesi araç filosunu genişletiyor

Gülşehir belediyesi belediyenin araç filosunu genişletmeye devam ediyor.
      NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediyesi belediyenin araç filosunu genişletmeye devam ediyor.    Araç filosuna katılan traktörü teslim alan Gülşehir belediye başkanı Av. Fatih Çiftçi, 'Araç filomuzu yeniliyor, gücümüze güç katıyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermek için envanterimize bir traktör daha ekledik. Gülşehir'imize hayırlı olsun' diye konuştu. 
Gülşehir belediyesi belediyenin araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediyesi belediyenin araç filosunu genişletmeye devam ediyor. 

 

Araç filosuna katılan traktörü teslim alan Gülşehir belediye başkanı Av. Fatih Çiftçi, 'Araç filomuzu yeniliyor, gücümüze güç katıyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermek için envanterimize bir traktör daha ekledik. Gülşehir'imize hayırlı olsun' diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.