Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir belediyesinden aşure ikramı

BELEDİYELER 26.08.2021 - 13:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir belediyesinden aşure ikramı

Gülşehir Belediyesi yaz spor okullarının son günlerinde hem aşure ikramında bulundu, hem de tayinleri çıkan ilçe kaymakamı ve mal müdürüne ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi yaz spor okullarının son günlerinde hem aşure ikramında bulundu, hem de tayinleri çıkan ilçe kaymakamı ve mal müdürüne ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.    Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Kaymakamlık Makamı ile ortaklaşa yaptığımız 350 öğrencimizin katılımı ile sonuna geldiğimiz yaz spor okullarının son günlerinde Gülşehir Lisesi Mezunlarımızla bir araya gelerek aşure ikramında bulunuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu vesile ile İlçemizden tayini çıkan Kaymakamımız Ahmet Kavanoz ve Mal Müdürümüze yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek plaket takdim ettik" ifadelerinde bulundu.  
Gülşehir Belediyesi yaz spor okullarının son günlerinde hem aşure ikramında bulundu, hem de tayinleri çıkan ilçe kaymakamı ve mal müdürüne ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi yaz spor okullarının son günlerinde hem aşure ikramında bulundu, hem de tayinleri çıkan ilçe kaymakamı ve mal müdürüne ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Kaymakamlık Makamı ile ortaklaşa yaptığımız 350 öğrencimizin katılımı ile sonuna geldiğimiz yaz spor okullarının son günlerinde Gülşehir Lisesi Mezunlarımızla bir araya gelerek aşure ikramında bulunuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu vesile ile İlçemizden tayini çıkan Kaymakamımız Ahmet Kavanoz ve Mal Müdürümüze yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek plaket takdim ettik" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.