MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de mezarlık temizliği

İLÇELER 12.05.2021 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de mezarlık temizliği

Gülşehir ilçesinde ramazan bayramı öncesi mezarlık temizliği yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde ramazan bayramı öncesi mezarlık temizliği yapıldı.   Tam kapanma sürecinde vatandaşların ziyaretleri öncesinde Gülşehir belediyesi ekipleri tarafından genel temizliği yapılan ve ilaçlanan mezarlıkta onarım gerektiren alanlarda da çalışmalar yapıldı.     Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçe mezarlığında yapılan temizlik, ilaçlama ve küçük çaplı onarım çalışmalarının tamamlandığını, vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde kabir ziyaretlerini yapabileceklerini söyledi.  
Gülşehir ilçesinde ramazan bayramı öncesi mezarlık temizliği yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde ramazan bayramı öncesi mezarlık temizliği yapıldı.

 

Tam kapanma sürecinde vatandaşların ziyaretleri öncesinde Gülşehir belediyesi ekipleri tarafından genel temizliği yapılan ve ilaçlanan mezarlıkta onarım gerektiren alanlarda da çalışmalar yapıldı.  

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçe mezarlığında yapılan temizlik, ilaçlama ve küçük çaplı onarım çalışmalarının tamamlandığını, vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde kabir ziyaretlerini yapabileceklerini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.