MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de yaz spor okulları açılış töreni düzenlendi

SPOR 29.06.2021 - 19:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de yaz spor okulları açılış töreni düzenlendi

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni gerçekleştirildi.
  Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni gerçekleştirildi. Gülşehir İlçe Müdürlüğünde yapılan açılış törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İlçe Protokolü, İlçe Müdürü Hazret Gencer, Voleybol İl Temsilcisi İlhan Ekici,  Antrenörler, sporcular ve sporcuların aileleri katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış töreninde Badminton, Tenis, Boks branşlarında yapılan gösterileri yeni kayıt olan minikler ve aileleri heyecanla izledi.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Özellikle İlkokul ve ortaokul çağındaki çocukların yaz aylarında serbest zamanlarını, en iyi şekilde değerlendirmeleri için uzman antrenörler nezaretinde aynı anda binlerce çocuğa ve gence hizmet verecek şekilde planlanan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları ilimizde ve ilçelerimizde çeşitli spor dallarında faaliyet gösterecektir" ifadelerine yer verildi. 
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni gerçekleştirildi. Gülşehir İlçe Müdürlüğünde yapılan açılış törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İlçe Protokolü, İlçe Müdürü Hazret Gencer, Voleybol İl Temsilcisi İlhan Ekici,  Antrenörler, sporcular ve sporcuların aileleri katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış töreninde Badminton, Tenis, Boks branşlarında yapılan gösterileri yeni kayıt olan minikler ve aileleri heyecanla izledi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Özellikle İlkokul ve ortaokul çağındaki çocukların yaz aylarında serbest zamanlarını, en iyi şekilde değerlendirmeleri için uzman antrenörler nezaretinde aynı anda binlerce çocuğa ve gence hizmet verecek şekilde planlanan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları ilimizde ve ilçelerimizde çeşitli spor dallarında faaliyet gösterecektir" ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.