Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'li AK Gençlerin Ramazan mesaisi sürüyor

BELEDİYELER 15.04.2022 - 13:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'li AK Gençlerin Ramazan mesaisi sürüyor

AK Parti Gülşehir gençlik kollarının ramazan ayı mesaisi tüm hızıyla sürüyor.
NEVŞEHİR(MHA)  AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki gençler ramazan ayı dolayısıyla etkinliklerine ilçe sakinlerine pide dağıtımı ile sürdürdüler.   Çok sayıda Gülşehir sakinine pide dağıtımında bulunan AK Parti Gülşehir Gençlik kolları üyesi gençlere gösterdikleri fedakarca çalışma için teşekkür eden Başkan Yusuf Bozan, "Tüm İslam Aleminin, Ülkemiz insanlarının, Şehrimizde ve ilçemizde yaşayan tüm Müslümanların mübarek ramazan-ı şeriflerini kutluyorum. AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları olarak ramazan ayı süresince bu tür etkinlerimizle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu etkinliklerimize katkı sağlayan başta üyemiz gençlere ve herkese teşekkürü bir borç biliriz" dedi.
AK Parti Gülşehir gençlik kollarının ramazan ayı mesaisi tüm hızıyla sürüyor.



NEVŞEHİR(MHA)  AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki gençler ramazan ayı dolayısıyla etkinliklerine ilçe sakinlerine pide dağıtımı ile sürdürdüler.  
Çok sayıda Gülşehir sakinine pide dağıtımında bulunan AK Parti Gülşehir Gençlik kolları üyesi gençlere gösterdikleri fedakarca çalışma için teşekkür eden Başkan Yusuf Bozan, "Tüm İslam Aleminin, Ülkemiz insanlarının, Şehrimizde ve ilçemizde yaşayan tüm Müslümanların mübarek ramazan-ı şeriflerini kutluyorum. AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları olarak ramazan ayı süresince bu tür etkinlerimizle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu etkinliklerimize katkı sağlayan başta üyemiz gençlere ve herkese teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.