Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir şantiyeye döndü

İLÇELER 02.11.2021 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir şantiyeye döndü

Gülşehir belediye başkanı Fatih Çiftçi yönetiminde adeta şantiyeye döndü.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediye başkanı Fatih Çiftçi yönetiminde adeta şantiyeye döndü.    Başkan Çiftçi, "Tüm ekiplerimizle her gün, durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Karacaşar Mahallesi mazgal yenileme çalışmalarımız sürüyor. Tuzköy Mahallesi yol onarım ve parkların genel bakımı, Havalimanı yolu orta refüj peyzaj, Çalışanlar Mahallesi yol onarımı   Fatih Mahallesi yol yapımı, Harman yeri yol yapımı sürüyor" dedi. 
Gülşehir belediye başkanı Fatih Çiftçi yönetiminde adeta şantiyeye döndü.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediye başkanı Fatih Çiftçi yönetiminde adeta şantiyeye döndü. 

 

Başkan Çiftçi, "Tüm ekiplerimizle her gün, durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Karacaşar Mahallesi mazgal yenileme çalışmalarımız sürüyor. Tuzköy Mahallesi yol onarım ve parkların genel bakımı, Havalimanı yolu orta refüj peyzaj, Çalışanlar Mahallesi yol onarımı

 

Fatih Mahallesi yol yapımı, Harman yeri yol yapımı sürüyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.