MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Ülkü Ocakları’nda Bayrak değişimi

SİYASET 01.07.2021 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Ülkü Ocakları’nda Bayrak değişimi

Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanlığında görev yürüten Ümit Kılıç, bayrağı Oğuzhan Ceylan’a teslim etti.
  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiriyle Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker tarafından Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanlığına Oğuzhan Ceylan getirildi. İlçe Ocak binasında yapılan atama programına; Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Güray Çevirme, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, İl ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.   Programda konuşan Başkan Ali Türker, bu güne kadar kutlu sancağı Gülşehir’de Ümit Kılıç’a teşekkürlerini sunarken, görevi devralan Oğuzhan Ceylan’a de başarılar diledi. Programın ardından yeni başkan koltuğuna oturdu.   
Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanlığında görev yürüten Ümit Kılıç, bayrağı Oğuzhan Ceylan’a teslim etti.

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiriyle Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker tarafından Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanlığına Oğuzhan Ceylan getirildi. İlçe Ocak binasında yapılan atama programına; Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Güray Çevirme, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, İl ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

 

Programda konuşan Başkan Ali Türker, bu güne kadar kutlu sancağı Gülşehir’de Ümit Kılıç’a teşekkürlerini sunarken, görevi devralan Oğuzhan Ceylan’a de başarılar diledi. Programın ardından yeni başkan koltuğuna oturdu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.