MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gündüzpolat, 'Engellilik konusunda duyarlığın artırılması şart'

NEVŞEHİR 11.05.2021 - 14:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gündüzpolat, 'Engellilik konusunda duyarlığın artırılması şart'

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, engellilik konusunda toplum duyarlılığının artırılmasının şart olduğunu dile getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, engellilik konusunda toplum duyarlılığının artırılmasının şart olduğunu dile getirdi.     Gündüzpolat, "Ülkemizin huzuru, refahı; ülke içinde yaşayan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanır. Engellilerimizin toplumsal hayata katılım sağlamaları tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Nüfusun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın, eğitim, istihdam, barınma, rehabilitasyon ve bakımının sağlanması, ailelerinin desteklenmesi, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi için yürütülen çalışmalara; Yerel Yönetimlerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının, basın ve yayın organları ile toplumun her kesimindeki bireylerin, destek olması gerekmektedir. Ülkemizin en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle, Engelliler Haftasını kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyor, kendilerine mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" diye konuştu.    
Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, engellilik konusunda toplum duyarlılığının artırılmasının şart olduğunu dile getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, engellilik konusunda toplum duyarlılığının artırılmasının şart olduğunu dile getirdi.  

 

Gündüzpolat, "Ülkemizin huzuru, refahı; ülke içinde yaşayan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanır. Engellilerimizin toplumsal hayata katılım sağlamaları tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Nüfusun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın, eğitim, istihdam, barınma, rehabilitasyon ve bakımının sağlanması, ailelerinin desteklenmesi, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi için yürütülen çalışmalara; Yerel Yönetimlerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının, basın ve yayın organları ile toplumun her kesimindeki bireylerin, destek olması gerekmektedir. Ülkemizin en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle, Engelliler Haftasını kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyor, kendilerine mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.