Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 13.09.2021 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı

Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner’in başkanlığında, 2021-2022 Akademik Yılı 1. Dönem Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner’in başkanlığında, 2021-2022 Akademik Yılı 1. Dönem Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı.    2021-2022 Akademik yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanmasını sağlamak üzere düzenlenen toplantıda; Üniversitelerde ve bağlı yükseköğretim kurumlarında, yurtlarda, üniversite içerisinde ve çevresinde mevcut güvenlik önlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin barınma ve ulaşım noktasında varsa sorunlarının giderilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Huzurlu bir eğitim ortamının devam ettirilmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü.    Ayrıca 2021-2022 Akademik yılında uygulanacak yüz yüze eğitimde pandemi dolayısıyla alınacak tedbirler ve yapılması gerekenler değerlendirildi.    Toplantıda Kaymakam Olgun Öner; Gençlerimizin güvenli, sağlık, iyi, kaliteli eğitim ve öğretim hizmetlerinden faydalanması için tüm paydaşlarımızın üzerine düşen görev bilinci ile hareket etmesi gereğini dile getirdi ve 2021-2022 Akademik yılının tüm öğrencilerimize ve akademik camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.    Gerçekleşen toplantıya; Kaymakam Öner, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve ilgili birim amirleri ile personelleri katıldı. 
Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner’in başkanlığında, 2021-2022 Akademik Yılı 1. Dönem Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner’in başkanlığında, 2021-2022 Akademik Yılı 1. Dönem Üniversite Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı. 

 

2021-2022 Akademik yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanmasını sağlamak üzere düzenlenen toplantıda; Üniversitelerde ve bağlı yükseköğretim kurumlarında, yurtlarda, üniversite içerisinde ve çevresinde mevcut güvenlik önlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin barınma ve ulaşım noktasında varsa sorunlarının giderilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Huzurlu bir eğitim ortamının devam ettirilmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü. 

 

Ayrıca 2021-2022 Akademik yılında uygulanacak yüz yüze eğitimde pandemi dolayısıyla alınacak tedbirler ve yapılması gerekenler değerlendirildi. 

 

Toplantıda Kaymakam Olgun Öner; Gençlerimizin güvenli, sağlık, iyi, kaliteli eğitim ve öğretim hizmetlerinden faydalanması için tüm paydaşlarımızın üzerine düşen görev bilinci ile hareket etmesi gereğini dile getirdi ve 2021-2022 Akademik yılının tüm öğrencilerimize ve akademik camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 

Gerçekleşen toplantıya; Kaymakam Öner, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve ilgili birim amirleri ile personelleri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.