MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu'ndan büyük başarı

EĞİTİM 01.12.2021 - 12:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu'ndan büyük başarı

Nevşehir'de yapılan okullar arası kros spor müsabakalarında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak birçok başarı elde ettiler.
    Nevşehir'de yapılan okullar arası kros spor müsabakalarında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak küçük erkeklerde Nevşehir şampiyonu (takım olarak) Küçük Kızlarda yine takım olarak Nevşehir şampiyonu oldular. Yıldız erkeklerde il üçüncülüğü elde ettiler. Ferdi kros yarışlarında erkekler kategorisinde Hasan Abdullahi  il birincisi ve şampiyonu, Mustafa Ramimi il ikincisi ve Emirhan Ceylan il üçünüsü olmuştur.   Ferdi kros yarışlarında kızlar kategorisinde ise Elif İşbeceren il birincisi ve şampiyonu, Nil Kara il ikincisi ve Elif Köylü il üçüncülüğü elde ederek kros müsabakalarında başarı elde etmişlerdir. Atletizm takımını çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Safiye Yayvan'ı özveri ile çalışan öğrencileri tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Bu başarılarda her daim sporu ve sporcuları destekleyen H. Lütfi Pamukçu Ortaokul Müdürü Harun Öcal'ı da tebrik ederiz.
Nevşehir'de yapılan okullar arası kros spor müsabakalarında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak birçok başarı elde ettiler.

 

 

Nevşehir'de yapılan okullar arası kros spor müsabakalarında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak küçük erkeklerde Nevşehir şampiyonu (takım olarak) Küçük Kızlarda yine takım olarak Nevşehir şampiyonu oldular. Yıldız erkeklerde il üçüncülüğü elde ettiler. Ferdi kros yarışlarında erkekler kategorisinde Hasan Abdullahi  il birincisi ve şampiyonu, Mustafa Ramimi il ikincisi ve Emirhan Ceylan il üçünüsü olmuştur.

 

Ferdi kros yarışlarında kızlar kategorisinde ise Elif İşbeceren il birincisi ve şampiyonu, Nil Kara il ikincisi ve Elif Köylü il üçüncülüğü elde ederek kros müsabakalarında başarı elde etmişlerdir. Atletizm takımını çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Safiye Yayvan'ı özveri ile çalışan öğrencileri tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Bu başarılarda her daim sporu ve sporcuları destekleyen H. Lütfi Pamukçu Ortaokul Müdürü Harun Öcal'ı da tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.