Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş'a kapalı pazaryeri kazandırılacak

İLÇELER 04.09.2021 - 09:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş'a kapalı pazaryeri kazandırılacak

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine kapalı pazaryeri kazandırılması projesinde süreç ilerliyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine kapalı pazaryeri kazandırılması projesinde süreç ilerliyor.     Söz konusu projeyle ilgili Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, yapılan istişarelerin son derece olumlu geçtiğini ve en kısa sürede projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.     Gerek pazarcı esnafının, gerekse Hacıbektaş pazaryerine gelerek alışverişlerini yapan vatandaşların özellikle yaz aylarında sıcaktan, kış aylarında ise yağışlardan korunarak alışverişlerini yapabilmeleri için bu projeye önem verdiklerini söyleyen Başkan Özmen, "Hacıbektaş ilçemize kapalı bir pazar yeri kazandırma fikrimizi daha önce de belediye başkanımız Sayın Arif Yoldaş Altıok ile paylaştık. Kendisi sağ olsun konuya son derece olumlu ve sağ duyulu bir şekilde yaklaştı. Son yaptığımız istişarelerde ise bu konuda en kısa sürede bir adım atmamız gerektiği konusunda fikir birliğine vardık. İnşallah kısa sürede projemizi hayata geçireceğiz ve en kısa sürede Hacıbektaş ilçemizi kapalı bir pazaryerine kavuşturacağız. Konuya hassasiyet gösteren Belediye Başkanımız Sayın Arif Yoldaş Altıok'a da tüm pazarcı esnaflarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.    
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine kapalı pazaryeri kazandırılması projesinde süreç ilerliyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine kapalı pazaryeri kazandırılması projesinde süreç ilerliyor.  

 

Söz konusu projeyle ilgili Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, yapılan istişarelerin son derece olumlu geçtiğini ve en kısa sürede projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.  

 

Gerek pazarcı esnafının, gerekse Hacıbektaş pazaryerine gelerek alışverişlerini yapan vatandaşların özellikle yaz aylarında sıcaktan, kış aylarında ise yağışlardan korunarak alışverişlerini yapabilmeleri için bu projeye önem verdiklerini söyleyen Başkan Özmen, "Hacıbektaş ilçemize kapalı bir pazar yeri kazandırma fikrimizi daha önce de belediye başkanımız Sayın Arif Yoldaş Altıok ile paylaştık. Kendisi sağ olsun konuya son derece olumlu ve sağ duyulu bir şekilde yaklaştı. Son yaptığımız istişarelerde ise bu konuda en kısa sürede bir adım atmamız gerektiği konusunda fikir birliğine vardık. İnşallah kısa sürede projemizi hayata geçireceğiz ve en kısa sürede Hacıbektaş ilçemizi kapalı bir pazaryerine kavuşturacağız. Konuya hassasiyet gösteren Belediye Başkanımız Sayın Arif Yoldaş Altıok'a da tüm pazarcı esnaflarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.