MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Başkan Eren'i ziyaret etti

NEVŞEHİR 01.05.2021 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Başkan Eren'i ziyaret etti

Hacıbektaş Belediye Başkanı Kübra Kurtoğlu ve Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Göreme belediye başkanı Ömer Eren'i ziyaret ettiler.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Kübra Kurtoğlu ve Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Göreme belediye başkanı Ömer Eren'i ziyaret ettiler. Başkan Eren ziyaret hakkında; "Hacıbektaş Belediye Başkanı Sayın Arif Yoldaş Altıok ile birlikte Hacıbektaş Kaymakamı Sayın Kübra Kurtoğlu makamımı ziyaret etti. Göreme Belediyesi ve Hacıbektaş Belediyesi olarak yapabileceğimiz ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Hacıbektaş Kaymakamı Sayın Kübra Kurtoğlu'na ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Sayın Arif Yoldaş Altıok'a teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. 
Hacıbektaş Belediye Başkanı Kübra Kurtoğlu ve Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Göreme belediye başkanı Ömer Eren'i ziyaret ettiler.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Kübra Kurtoğlu ve Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Göreme belediye başkanı Ömer Eren'i ziyaret ettiler.


Başkan Eren ziyaret hakkında; "Hacıbektaş Belediye Başkanı Sayın Arif Yoldaş Altıok ile birlikte Hacıbektaş Kaymakamı Sayın Kübra Kurtoğlu makamımı ziyaret etti. Göreme Belediyesi ve Hacıbektaş Belediyesi olarak yapabileceğimiz ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Hacıbektaş Kaymakamı Sayın Kübra Kurtoğlu'na ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Sayın Arif Yoldaş Altıok'a teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.