MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş'ta Gençlik Festivali

İLÇELER 01.06.2022 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş'ta Gençlik Festivali

Hacıbektaş Belediyesi 4-5 Haziran tarihlerinde gençlik festivali düzenleyecek.
    NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediyesi 4-5 Haziran tarihlerinde gençlik festivali düzenleyecek.     Tüm gençleri ve kendini genç hisseden herkesi festivale katılmaya davet eden Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, festival kapsamında 04 Haziran Cumartesi günü sanatçı Devrim Seyrek'in sahne alacağını, 05 Haziran Pazar günü ise NEVÜ müzik grubu ile sanatçı Şiar'ın sahne alacaklarını belirtti.   
Hacıbektaş Belediyesi 4-5 Haziran tarihlerinde gençlik festivali düzenleyecek.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediyesi 4-5 Haziran tarihlerinde gençlik festivali düzenleyecek.  

 

Tüm gençleri ve kendini genç hisseden herkesi festivale katılmaya davet eden Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, festival kapsamında 04 Haziran Cumartesi günü sanatçı Devrim Seyrek'in sahne alacağını, 05 Haziran Pazar günü ise NEVÜ müzik grubu ile sanatçı Şiar'ın sahne alacaklarını belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.