Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş'ta kent meydanı düzenleme çalışmaları sürüyor

İLÇELER 15.09.2021 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş'ta kent meydanı düzenleme çalışmaları sürüyor

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde kent meydanı düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde kent meydanı düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.     Hacıbektaş belediye başkanı Arif Yoldaş Altıok, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin teknik destekleri ile yenilediğimiz Cumhuriyet Kent Meydanımızın 1. etabını tamamlayıp Halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.2. Etap çalışmalarını 2022 yılında tamamlayıp, 9.000 m2 ve iç Anadolu’nun en güzel  Meydanını oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde kent meydanı düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde kent meydanı düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.  

 

Hacıbektaş belediye başkanı Arif Yoldaş Altıok, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin teknik destekleri ile yenilediğimiz Cumhuriyet Kent Meydanımızın 1. etabını tamamlayıp Halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.2. Etap çalışmalarını 2022 yılında tamamlayıp, 9.000 m2 ve iç Anadolu’nun en güzel  Meydanını oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.