Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

H.Avni İncekara Fen Lisesinden büyük başarı

EĞİTİM 06.09.2021 - 10:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

H.Avni İncekara Fen Lisesinden büyük başarı

Eğitim çağının en önemli periyotlarından biri olan lise döneminde iyi bir liseyi kazanmak her gencin hayali.
  NEVŞEHİR(MHA) Eğitim çağının en önemli periyotlarından biri olan lise döneminde iyi bir liseyi kazanmak her gencin hayali.   Ailelerin de tüm imkanlarıyla çocuklarını destekledikleri bu süreçte sınavların ardından alınan puanlar liselere yerleşmede önemli bir rol oynuyor.     Nevşehir'in en başarılı lisesi olan  H. Avni İncekara Fen Lisesi yüksek puanlı öğrencileri bir arada toplayarak üniversiteye kadar geçirecekleri süre için onlara en iyi eğitimi veriyor. 2021 üniversite sınavları yerleştirme sonuçlarına göre H. Avni İncekara Fen Lisesi Nevşehir'in en başarılı devlet okulu olarak yer aldı.     H. Avni İncekara Fen Lisesi 2021 üniversite sınavları sonucunda yerleştirme sonuçlarına göre Nevşehir'in en başarılı devlet okulu olarak; 20 tıp, 9 mühendislik, 9 diş ve eczacılık, 3 hukuk ve 12 diğer alanlar olmak üzere 53 öğrencisini Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleştirdi.    Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla yerleştirme listelerini kamuoyuyla paylaşan, Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi yönetimi 2021 üniversite sınavları sonucunda yerleştirme sonuçlarına göre de Nevşehir'in en başarılı devlet lisesi olduğunu 53 öğrencisini Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleştirerek göstermiş oldu.    Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi yönetiminden yapılan açıklamada 2021 üniversite sınavları sonucunda yerleştirme sonuçlarına göre "Sınavda başarı gösteren Öğretmenlerimizi öğrencilerimizi ve aileleri Başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmanın karşılığında başarı kaçınılmazdır. H. Avni İncekara Fen Lisesi ilkleri başarmış, Her zamanda ön sıralarda yer almıştır. Bize yaşatmış oldukları bu gururdan ötürü, Bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimize ailelerimize ve milli eğitim camiamıza teşekkür ediyoruz" denildi.  
Eğitim çağının en önemli periyotlarından biri olan lise döneminde iyi bir liseyi kazanmak her gencin hayali.

 

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim çağının en önemli periyotlarından biri olan lise döneminde iyi bir liseyi kazanmak her gencin hayali.

 

Ailelerin de tüm imkanlarıyla çocuklarını destekledikleri bu süreçte sınavların ardından alınan puanlar liselere yerleşmede önemli bir rol oynuyor.  

 

Nevşehir'in en başarılı lisesi olan  H. Avni İncekara Fen Lisesi yüksek puanlı öğrencileri bir arada toplayarak üniversiteye kadar geçirecekleri süre için onlara en iyi eğitimi veriyor. 2021 üniversite sınavları yerleştirme sonuçlarına göre H. Avni İncekara Fen Lisesi Nevşehir'in en başarılı devlet okulu olarak yer aldı.  

 

H. Avni İncekara Fen Lisesi 2021 üniversite sınavları sonucunda yerleştirme sonuçlarına göre Nevşehir'in en başarılı devlet okulu olarak; 20 tıp, 9 mühendislik, 9 diş ve eczacılık, 3 hukuk ve 12 diğer alanlar olmak üzere 53 öğrencisini Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleştirdi. 

 

Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla yerleştirme listelerini kamuoyuyla paylaşan, Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi yönetimi 2021 üniversite sınavları sonucunda yerleştirme sonuçlarına göre de Nevşehir'in en başarılı devlet lisesi olduğunu 53 öğrencisini Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleştirerek göstermiş oldu. 

 

Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi yönetiminden yapılan açıklamada 2021 üniversite sınavları sonucunda yerleştirme sonuçlarına göre "Sınavda başarı gösteren Öğretmenlerimizi öğrencilerimizi ve aileleri Başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmanın karşılığında başarı kaçınılmazdır. H. Avni İncekara Fen Lisesi ilkleri başarmış, Her zamanda ön sıralarda yer almıştır. Bize yaşatmış oldukları bu gururdan ötürü, Bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimize ailelerimize ve milli eğitim camiamıza teşekkür ediyoruz" denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.