Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hayırseverler ve hastane personeliyle yemekte buluştu

İLÇELER 24.09.2021 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hayırseverler ve hastane personeliyle yemekte buluştu

Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Devlet Hastanesinde öğle yemeğinde hayırseverler ve hastane personeli ile yemekte buluştu.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Devlet Hastanesinde öğle yemeğinde hayırseverler ve hastane personeli ile yemekte buluştu.   Programa Kaymakam Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Kaymakam Adayı Büşra Güneş, Başhekim Dr. Erkal Yandı, Hayırseverler Veli Halıcı, Fatma Halıcı, Hanife Aksoy İle Ürgüp Devlet Hastanesi Personeli Katıldı.    Kaymakam Maraşlı, hayırseverler ile sohbet ederek, hastanede görev yapan doktor ve görevlilere çalışmalarında başarılar dilediler.
Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Devlet Hastanesinde öğle yemeğinde hayırseverler ve hastane personeli ile yemekte buluştu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Devlet Hastanesinde öğle yemeğinde hayırseverler ve hastane personeli ile yemekte buluştu.

 

Programa Kaymakam Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Kaymakam Adayı Büşra Güneş, Başhekim Dr. Erkal Yandı, Hayırseverler Veli Halıcı, Fatma Halıcı, Hanife Aksoy İle Ürgüp Devlet Hastanesi Personeli Katıldı. 

 

Kaymakam Maraşlı, hayırseverler ile sohbet ederek, hastanede görev yapan doktor ve görevlilere çalışmalarında başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.