Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

HEM'den tehlikeli ve çok tehlikeli kurs

NEVŞEHİR 02.11.2021 - 14:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

HEM'den tehlikeli ve çok tehlikeli kurs

Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde tehlikeli ve çok tehlikeli kar kereme operatörlüğü kursu açılması planlanıyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde tehlikeli ve çok tehlikeli kar kereme operatörlüğü kursu açılması planlanıyor.    Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, "Nevşehir karayolları şefi Mustafa Dağaslan beyle görüşerek tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde kar kürüme operatörlüğü kursu planlıyoruz, Kasaba ve belediyelerde kursa katılmak isteyen kursiyerlerin halk eğitime müracaatlarını bekliyoruz" dedi. 
Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde tehlikeli ve çok tehlikeli kar kereme operatörlüğü kursu açılması planlanıyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde tehlikeli ve çok tehlikeli kar kereme operatörlüğü kursu açılması planlanıyor. 

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, "Nevşehir karayolları şefi Mustafa Dağaslan beyle görüşerek tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde kar kürüme operatörlüğü kursu planlıyoruz, Kasaba ve belediyelerde kursa katılmak isteyen kursiyerlerin halk eğitime müracaatlarını bekliyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.