MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl genel meclisi toplantıları 01 Temmuz'da başlıyor

SİYASET 29.06.2021 - 10:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl genel meclisi toplantıları 01 Temmuz'da başlıyor

Nevşehir il genel meclisinin Temmuz ayı toplantıları 01 Temmuz Perşembe gününden itibaren yapılmaya başlanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il genel meclisinin Temmuz ayı toplantıları 01 Temmuz Perşembe gününden itibaren yapılmaya başlanacak.     Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'in başkanlığında yapılacak olan toplantıların bu ayki gündeminde il özel idare bütçesinden İl afet ve acil durum müdürlüğü bütçesine aktarılan ödeneğin bir bölümünün yeniden il özel idaresine aktarılması, Merkez ilçeye bağlı Boğaz köyünde imalathane ve tesis alanı olarak hazırlanan alan hakkındaki imar değişikliğinin plan bütçe komisyonu raporlarının ele alınması, Acıgöl ilçesine bağlı İnallı köyünde konut, park alanı olarak hazırlanan alanla ilgili raporun ele alınması, Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyünde konut, park ve yol alanı ile Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez köyündeki Akaryakıt istasyonu alanı hakkında hazırlanan raporların görüşülmesi konuları da yer alacak.  
Nevşehir il genel meclisinin Temmuz ayı toplantıları 01 Temmuz Perşembe gününden itibaren yapılmaya başlanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il genel meclisinin Temmuz ayı toplantıları 01 Temmuz Perşembe gününden itibaren yapılmaya başlanacak.  

 

Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'in başkanlığında yapılacak olan toplantıların bu ayki gündeminde il özel idare bütçesinden İl afet ve acil durum müdürlüğü bütçesine aktarılan ödeneğin bir bölümünün yeniden il özel idaresine aktarılması, Merkez ilçeye bağlı Boğaz köyünde imalathane ve tesis alanı olarak hazırlanan alan hakkındaki imar değişikliğinin plan bütçe komisyonu raporlarının ele alınması, Acıgöl ilçesine bağlı İnallı köyünde konut, park alanı olarak hazırlanan alanla ilgili raporun ele alınması, Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyünde konut, park ve yol alanı ile Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez köyündeki Akaryakıt istasyonu alanı hakkında hazırlanan raporların görüşülmesi konuları da yer alacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.