Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Millî Eğitim Müdürü Demir’in okul ziyaretleri devam ediyor

EĞİTİM 24.09.2021 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Millî Eğitim Müdürü Demir’in okul ziyaretleri devam ediyor

İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Demir okul ziyaretleri kapsamında Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret gerçekleştirdi.
  İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Demir okul ziyaretleri kapsamında Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret gerçekleştirdi.   Sınıfları gezerek öğrencilerle tanışan Millî Eğitim Müdürü Demir onlarla hayalleri ve hedefleri konusunda sohbet etti. Onlara kendilerini tanımaları, yeteneklerini keşfetmeleri, okumaktan asla vazgeçmemeleri ve bir hedef belirleyerek ona ulaşmak için çaba sarf etmeleri konularında tavsiyelerde bulundu.   İl Millî Eğitim Müdürü Demir yaptığı açıklamada “Millî Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle hazırlanan okullarda alınması gereken Kovid-19 tedbirlerine göre yüz yüze eğitime devam ediyoruz. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve Müfettişlerimizle birlikte sürekli sahada yer alıyor, okullardaki tedbirleri yerinde inceliyoruz. Alınması gereken tedbirlerle ilgili rehberlik yapıyor ve gözlemlere dair raporlar çıkararak Bakanlığımıza her hafta iletiyoruz. Bu sıkı denetimlerle; idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin de tedbirli bir şekilde davranmasıyla okullarımızda yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Okul içerisinde ve çevresinde salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler ve gerekli hassasiyetin gösterilmesinden dolayı idareci, öğretmen ve tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.  
İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Demir okul ziyaretleri kapsamında Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret gerçekleştirdi.

 

İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Demir okul ziyaretleri kapsamında Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret gerçekleştirdi.

 

Sınıfları gezerek öğrencilerle tanışan Millî Eğitim Müdürü Demir onlarla hayalleri ve hedefleri konusunda sohbet etti. Onlara kendilerini tanımaları, yeteneklerini keşfetmeleri, okumaktan asla vazgeçmemeleri ve bir hedef belirleyerek ona ulaşmak için çaba sarf etmeleri konularında tavsiyelerde bulundu.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Demir yaptığı açıklamada “Millî Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle hazırlanan okullarda alınması gereken Kovid-19 tedbirlerine göre yüz yüze eğitime devam ediyoruz. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve Müfettişlerimizle birlikte sürekli sahada yer alıyor, okullardaki tedbirleri yerinde inceliyoruz. Alınması gereken tedbirlerle ilgili rehberlik yapıyor ve gözlemlere dair raporlar çıkararak Bakanlığımıza her hafta iletiyoruz. Bu sıkı denetimlerle; idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin de tedbirli bir şekilde davranmasıyla okullarımızda yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Okul içerisinde ve çevresinde salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler ve gerekli hassasiyetin gösterilmesinden dolayı idareci, öğretmen ve tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.