Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Özel İdaresi, köylerde çöpleri neden toplamıyor?

GÜNCEL 13.09.2021 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Özel İdaresi, köylerde çöpleri neden toplamıyor?

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekteterliği’nin köylerde bulunan çöpleri toplamamasına vatandaşlar isyan etti.
  İl Özel İdaresinin görevleri arasında yer alan köylerde çöp toplama çalışmaları ne yazık ki bir süredir yapılmıyor. Köylerde yaşanan bu durum karşısında ise vatandaşlar adeta isyan ederken bu durum karşısında yardım çağrısında bulundular.   Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Boyalı köyünde ikamet eden bir vatandaş ise köyünde bulunan çöplerin fotoğrafını çekerek yardım çağrısında bulunurken başının belaya girmesi durumunda da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den yardım istedi.   Sosyal medya hesabından çöplerin toplanmaması konusunda paylaşım yapan Büşra Baş isimli vatandaş, “Burası benim yaşadığım yer. (Nevşehir/Ürgüp/Boyalı Köyü). 1 aya yakindir köyümüzdeki çöpler alınmıyor. Muhtarla dalga geçermişçesine diğer köylerde de alınmıyor, çalışanlar korona olmuş gibi bahanelerle çöpler toplanmıyor. Fakat ben kısa bir süre önce aynı ilçeye bağlı Ayvalı köyündeydim. Çöpler gayet düzenli aralıklarla alındı ve çöp varilinin yanında kesinlikle bi atık yoktu. Burdan il özel idaresine sesleniyorum. Sizin mahallenizde de mi çöpler böyle yerlerde geziyor ? Yoksa çöp toplarken bile mi siyaseti karıştırdılar ? Neyin ayrımı bu ? Ayrıca bu çöp varili bizim evimize uzak bir yürüme mesafesinde. Biz ve yaşlı bir komşumuz yürümek zorunda kalıyoruz. Sayın Meral Akşener Hanım bu tweeti paylaştım diye başım belaya girerse sizden yardım istiyorum. Ülkemizde ne yazık ki düşünce ve ifade özgürlüğü yok. Şikayetçi olduğumuz bir şeyi bile dile getiremiyoruz” dedi.      
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekteterliği’nin köylerde bulunan çöpleri toplamamasına vatandaşlar isyan etti.

 

İl Özel İdaresinin görevleri arasında yer alan köylerde çöp toplama çalışmaları ne yazık ki bir süredir yapılmıyor. Köylerde yaşanan bu durum karşısında ise vatandaşlar adeta isyan ederken bu durum karşısında yardım çağrısında bulundular.

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Boyalı köyünde ikamet eden bir vatandaş ise köyünde bulunan çöplerin fotoğrafını çekerek yardım çağrısında bulunurken başının belaya girmesi durumunda da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den yardım istedi.

 

Sosyal medya hesabından çöplerin toplanmaması konusunda paylaşım yapan Büşra Baş isimli vatandaş, “Burası benim yaşadığım yer. (Nevşehir/Ürgüp/Boyalı Köyü). 1 aya yakindir köyümüzdeki çöpler alınmıyor. Muhtarla dalga geçermişçesine diğer köylerde de alınmıyor, çalışanlar korona olmuş gibi bahanelerle çöpler toplanmıyor. Fakat ben kısa bir süre önce aynı ilçeye bağlı Ayvalı köyündeydim. Çöpler gayet düzenli aralıklarla alındı ve çöp varilinin yanında kesinlikle bi atık yoktu. Burdan il özel idaresine sesleniyorum. Sizin mahallenizde de mi çöpler böyle yerlerde geziyor ? Yoksa çöp toplarken bile mi siyaseti karıştırdılar ? Neyin ayrımı bu ? Ayrıca bu çöp varili bizim evimize uzak bir yürüme mesafesinde. Biz ve yaşlı bir komşumuz yürümek zorunda kalıyoruz. Sayın Meral Akşener Hanım bu tweeti paylaştım diye başım belaya girerse sizden yardım istiyorum. Ülkemizde ne yazık ki düşünce ve ifade özgürlüğü yok. Şikayetçi olduğumuz bir şeyi bile dile getiremiyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.