Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlçe Milli Eğitim Müdürleri kurul toplantısı yapıldı

EĞİTİM 25.08.2021 - 09:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlçe Milli Eğitim Müdürleri kurul toplantısı yapıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yüz yüze eğitime ilişkin yol haritasını açıklanmasının ardından Milli Eğitim Müdürü Murat Demir İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılına hazırlık toplantısı yaptı.
  Toplantıda yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlayabilmesi için devam eden hazırlıklar ele alındı. Ayrıca taşımalı eğitim, ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı, okul ve kurumlardaki onarımlar da masaya yatırıldı.   6 Eylül'de tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını, 1-3 Eylül günlerinde ise okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimleri yapılacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ilçelerdeki son çalışmalar hakkında İlçe Millî Eğitim Müdürlerinden bilgi aldı.   İl genelindeki okullarımızda Kovid-19 salgını ile ilgili önleyici tedbirlerin Bakanlığın emir ve tavsiyeleri doğrultusunda büyük bir titizlik ile önlemler alındığını kaydeden Demir,” Hazırlıkları yöneticilerimiz ile birlikte yakından takip ediyoruz. Okullarımızdaki hazırlıklar başarılı bir şekilde ilerliyor. 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemine öğrencilerimizin sağlıklı, kaliteli ve güvenli ortamlarda başlayabilmeleri için her zaman olduğu gibi bu süreçte de seferber olduk. Tüm çalışmalarımız büyük bir titizlikle hızla devam ediyor. 6 Eylül tarihine kadar okullarımızın ‘Okulum Temiz’ Belgeleri tamamlanmış olacak. Öğretmen ve öğrencilerimizin özlemini yaşadığı yüz yüze eğitime kavuşmaları için tüm hazırlıkları zamanında tamamlayacağız. İlimizin eğitim öğretim faaliyetlerinde kazandığı başarı ivmesini ekip çalışması ve iş birliği ruhuyla hep birlikte daha yukarıya taşıyacağız." dedi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yüz yüze eğitime ilişkin yol haritasını açıklanmasının ardından Milli Eğitim Müdürü Murat Demir İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılına hazırlık toplantısı yaptı.

 

Toplantıda yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlayabilmesi için devam eden hazırlıklar ele alındı. Ayrıca taşımalı eğitim, ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı, okul ve kurumlardaki onarımlar da masaya yatırıldı.

 

6 Eylül'de tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını, 1-3 Eylül günlerinde ise okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimleri yapılacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ilçelerdeki son çalışmalar hakkında İlçe Millî Eğitim Müdürlerinden bilgi aldı.

 

İl genelindeki okullarımızda Kovid-19 salgını ile ilgili önleyici tedbirlerin Bakanlığın emir ve tavsiyeleri doğrultusunda büyük bir titizlik ile önlemler alındığını kaydeden Demir,” Hazırlıkları yöneticilerimiz ile birlikte yakından takip ediyoruz. Okullarımızdaki hazırlıklar başarılı bir şekilde ilerliyor. 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemine öğrencilerimizin sağlıklı, kaliteli ve güvenli ortamlarda başlayabilmeleri için her zaman olduğu gibi bu süreçte de seferber olduk. Tüm çalışmalarımız büyük bir titizlikle hızla devam ediyor. 6 Eylül tarihine kadar okullarımızın ‘Okulum Temiz’ Belgeleri tamamlanmış olacak. Öğretmen ve öğrencilerimizin özlemini yaşadığı yüz yüze eğitime kavuşmaları için tüm hazırlıkları zamanında tamamlayacağız. İlimizin eğitim öğretim faaliyetlerinde kazandığı başarı ivmesini ekip çalışması ve iş birliği ruhuyla hep birlikte daha yukarıya taşıyacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.