MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlk 25'e girene Çanakkale - Bursa gezisi hediye

NEVŞEHİR 17.09.2021 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlk 25'e girene Çanakkale - Bursa gezisi hediye

TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği eğitime yönelik etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği eğitime yönelik etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.   Selçuk Cingitaş'ın önderliğinde gençlerin eğitim başta olmak üzere her açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışan TÜGVA bu kez Ecdada Mektup isimli bir yarışma düzenliyor.     10 Ekim Pazar günü başvuruların sona ereceği yarışmanın sonuçları 13 Ekim'de açıklanacak. Yarışmada ilk 25'e girenlere Çanakkale ve Bursa gezisine götürülecekler. Söz konusu yarışmayla ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenlerin TÜGVA İl Temsilciliğine ulaşmaları istendi.    
TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği eğitime yönelik etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği eğitime yönelik etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.

 

Selçuk Cingitaş'ın önderliğinde gençlerin eğitim başta olmak üzere her açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışan TÜGVA bu kez Ecdada Mektup isimli bir yarışma düzenliyor.  

 

10 Ekim Pazar günü başvuruların sona ereceği yarışmanın sonuçları 13 Ekim'de açıklanacak. Yarışmada ilk 25'e girenlere Çanakkale ve Bursa gezisine götürülecekler. Söz konusu yarışmayla ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenlerin TÜGVA İl Temsilciliğine ulaşmaları istendi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.