MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlk ders: 15 Temmuz Darbe Kalkışması !

EĞİTİM 19.09.2016 - 16:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İlk ders: 15 Temmuz Darbe Kalkışması !

Nevşehir’de 2016-17 eğitim-öğretim yılı, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ilk ders ile başladı.
Nevşehir’de 2016-17 eğitim-öğretim yılı, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ilk ders ile başladı.     Nevşehir’de , 3 bin 680 öğretmen görev alırken; 55 bin 950 öğrenci ders başı yaptı.   Nevşehir’de eğitim-öğretim yılının ilk dersinde öğrencilere, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan broşür dağıtıldı.     Önsüzünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı, '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizin Anısına' başlıklı broşürde öğrencilere; darbenin ne olduğu, darbe girişiminde yaşamını yitiren şehitler, 15 Temmuz gecesindeki gelişmeler yer alırken, son sayfalarında 'Demokraksi Nöbetleri ile Yenikapı Mitingi' konusuda öğrencilere bilgiler aktarıldı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere hitaben broşürde yaptığı önsözün girişinde, 'Binlerce yıldır yaşadığımız ve zengin bir medeniyet inşa ettiğimiz coğrafyamızda nice savaşlar, nice ihanetler yaşadık. Ve her defasında vatanımıza sahip çıktık' ifadelerini kullandı.     FETÖ ve PKK Terör örgütüyle ilişkileri olduğu iddiasıyla tedbiren görevden uzaklaştırılan öğretmen açığına rağmen Nevşehir'de, 55 bin öğrenci, 3  bin 680 öğretmenle öncülüğünde, dersbaşı yaptı.  
Nevşehir’de 2016-17 eğitim-öğretim yılı, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ilk ders ile başladı.

Nevşehir’de 2016-17 eğitim-öğretim yılı, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ilk ders ile başladı.

 

 

Nevşehir’de , 3 bin 680 öğretmen görev alırken; 55 bin 950 öğrenci ders başı yaptı.

 

Nevşehir’de eğitim-öğretim yılının ilk dersinde öğrencilere, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan broşür dağıtıldı.

 

 

Önsüzünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı, '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizin Anısına' başlıklı broşürde öğrencilere; darbenin ne olduğu, darbe girişiminde yaşamını yitiren şehitler, 15 Temmuz gecesindeki gelişmeler yer alırken, son sayfalarında 'Demokraksi Nöbetleri ile Yenikapı Mitingi' konusuda öğrencilere bilgiler aktarıldı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere hitaben broşürde yaptığı önsözün girişinde, 'Binlerce yıldır yaşadığımız ve zengin bir medeniyet inşa ettiğimiz coğrafyamızda nice savaşlar, nice ihanetler yaşadık. Ve her defasında vatanımıza sahip çıktık' ifadelerini kullandı.

 

 

FETÖ ve PKK Terör örgütüyle ilişkileri olduğu iddiasıyla tedbiren görevden uzaklaştırılan öğretmen açığına rağmen Nevşehir'de, 55 bin öğrenci, 3  bin 680 öğretmenle öncülüğünde, dersbaşı yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.