MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İlk ders zilini Başkan Güneş çaldı

NEVŞEHİR 08.09.2021 - 10:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İlk ders zilini Başkan Güneş çaldı

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders saatinde Karapınar İlkokulu öğrencileri ile buluştu.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders saatinde Karapınar İlkokulu öğrencileri ile buluştu.     Eğitim hayatına yeni adım atan okul öncesi ve 1.sınıf öğrencilerini karşılayan Başkan Güneş, getirmiş olduğu hediyelerle öğrencileri mutlu etti.     Başkan Güneş, "Öncelikle yeni eğitim öğretim yılı devletimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Salgın sebebiyle uzun bir süredir yüz yüze eğitimden uzak kalan öğrencilerimizin tekrar okullarına dönmeleri bizleri sevindirdi. Devletimizin, vatandaşlarımızın ve bizlerin desteğiyle öğrencilerimizin okullarına devam etmelerini ümit ediyoruz. Bu süreçte malum salgına karşı korunmak adına hepimiz daha hassas davranmalıyız. Kasabamızda eğitim faaliyetlerinin en iyi şekilde sürdürülebilmesi gerekli desteği sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz" dedi. 
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders saatinde Karapınar İlkokulu öğrencileri ile buluştu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders saatinde Karapınar İlkokulu öğrencileri ile buluştu.  

 

Eğitim hayatına yeni adım atan okul öncesi ve 1.sınıf öğrencilerini karşılayan Başkan Güneş, getirmiş olduğu hediyelerle öğrencileri mutlu etti.  

 

Başkan Güneş, "Öncelikle yeni eğitim öğretim yılı devletimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Salgın sebebiyle uzun bir süredir yüz yüze eğitimden uzak kalan öğrencilerimizin tekrar okullarına dönmeleri bizleri sevindirdi. Devletimizin, vatandaşlarımızın ve bizlerin desteğiyle öğrencilerimizin okullarına devam etmelerini ümit ediyoruz. Bu süreçte malum salgına karşı korunmak adına hepimiz daha hassas davranmalıyız. Kasabamızda eğitim faaliyetlerinin en iyi şekilde sürdürülebilmesi gerekli desteği sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.