Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İş-Kur işsizin umudu olmaya devam ediyor

NEVŞEHİR 08.04.2021 - 12:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İş-Kur işsizin umudu olmaya devam ediyor

1 yılı aşkın bir süredir Ülkemiz genelinde yaşanan salgın ve beraberinde gelen ekonomik sıkıntılara rağmen İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü işsizin umudu olmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) 1 yılı aşkın bir süredir Ülkemiz genelinde yaşanan salgın ve beraberinde gelen ekonomik sıkıntılara rağmen İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü işsizin umudu olmaya devam ediyor.     İş-Kur İl Müdürü Şinasi İnanıcı, 2021 yılın ilk üç aylık bölümünde kuruma başvuruda bulunan işsizlerin işe yerleştirme işlemlerinin sürdüğünü belirtti.     İnanıcı söz konusu süre içerisinde bin 060 kişinin işe yerleştirildiğini, 148 kadın işsizin, 346 genç işsizin, 16 engellinin ve 121 Yüksek Öğretim mezununun işe yerleştirildiğini söyledi.  
1 yılı aşkın bir süredir Ülkemiz genelinde yaşanan salgın ve beraberinde gelen ekonomik sıkıntılara rağmen İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü işsizin umudu olmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) 1 yılı aşkın bir süredir Ülkemiz genelinde yaşanan salgın ve beraberinde gelen ekonomik sıkıntılara rağmen İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü işsizin umudu olmaya devam ediyor.  

 

İş-Kur İl Müdürü Şinasi İnanıcı, 2021 yılın ilk üç aylık bölümünde kuruma başvuruda bulunan işsizlerin işe yerleştirme işlemlerinin sürdüğünü belirtti.  

 

İnanıcı söz konusu süre içerisinde bin 060 kişinin işe yerleştirildiğini, 148 kadın işsizin, 346 genç işsizin, 16 engellinin ve 121 Yüksek Öğretim mezununun işe yerleştirildiğini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.