Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşadamı Mehmet Dinler'in en mutlu günü

GÜNCEL 28.08.2021 - 23:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İşadamı Mehmet Dinler'in en mutlu günü

Romanya’nın Nevşehir-Kayseri Fahri Konsolosu iş adamı Mehmet Dinler bugün düzenlenen muhteşem düğün töreni ile Ceyda Nur Karabulut ile dünyaevine girdi.
  Romanya’nın Nevşehir-Kayseri Fahri Konsolosu iş adamı Mehmet Dinler bugün Ürgüp Dinler Otel’de düzenlenen muhteşem düğün töreni ile Ceyda Nur Karabulut ile evlendi. İş adamı Mehmet ve eşi Ceyda Nur Karabulut’un nikahını Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk kıyarken nikah şahitliklerini Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Romanya Ankara Büyükelçisi Stefan Tinka yaptı.   Nevşehir!de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi ailesi olarak Mehmet Dinler ve eşi Ceyda Nur Dinler’e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Romanya’nın Nevşehir-Kayseri Fahri Konsolosu iş adamı Mehmet Dinler bugün düzenlenen muhteşem düğün töreni ile Ceyda Nur Karabulut ile dünyaevine girdi.

 

Romanya’nın Nevşehir-Kayseri Fahri Konsolosu iş adamı Mehmet Dinler bugün Ürgüp Dinler Otel’de düzenlenen muhteşem düğün töreni ile Ceyda Nur Karabulut ile evlendi. İş adamı Mehmet ve eşi Ceyda Nur Karabulut’un nikahını Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk kıyarken nikah şahitliklerini Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Romanya Ankara Büyükelçisi Stefan Tinka yaptı.

 

Nevşehir!de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi ailesi olarak Mehmet Dinler ve eşi Ceyda Nur Dinler’e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.