Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte bu yılın üzüm güzeli

KÜLTÜR-SANAT 11.09.2021 - 22:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İşte bu yılın üzüm güzeli

Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 49.Uluslararası Bağ bozumu ve balon festivali etkinlikleri kapsamında üzüm güzeli seçildi.
  Ürgüp Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 49.Uluslararası Bağbozumu ve balon festivali etkinlikleri kapsamında bağbozumunun geleneksel yarışması olam üzüm güzeli yarışması da düzenlendi. Düzenlenen yarışma sonrasında 49.Bağbozumu ve balon festivalinin üzüm güzeli olarak Nesrin Acar seçildi.   Üzüm Güzeli seçilen Nesrin Acar’a Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk tarafından çeşitli hediyer verildi.   Fotoğraf: Mustafa Taşkın
Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 49.Uluslararası Bağ bozumu ve balon festivali etkinlikleri kapsamında üzüm güzeli seçildi.

 

Ürgüp Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 49.Uluslararası Bağbozumu ve balon festivali etkinlikleri kapsamında bağbozumunun geleneksel yarışması olam üzüm güzeli yarışması da düzenlendi. Düzenlenen yarışma sonrasında 49.Bağbozumu ve balon festivalinin üzüm güzeli olarak Nesrin Acar seçildi.

 

Üzüm Güzeli seçilen Nesrin Acar’a Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk tarafından çeşitli hediyer verildi.

 

Fotoğraf: Mustafa Taşkın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.