MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, bayram sonrasını mı bekliyor?

SİYASET 28.04.2022 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, bayram sonrasını mı bekliyor?

İYİ Parti il başkanı Ömer Ay, Nevşehir belediyesinde var olduğu iddia edilen yolsuzlukları kamuoyu ile en çok paylaşan isim durumunda.
    NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti il başkanı Ömer Ay, Nevşehir belediyesinde var olduğu iddia edilen yolsuzlukları kamuoyu ile en çok paylaşan isim durumunda.     Özellikle 14 yıllık belediye başkanlığı döneminde Başkan Hasan Ünver'in döneminde ortaya çıktığı belirtilen yolsuzlukları Nevşehir kamuoyunun gündemine bir bir getireceklerini belirten Başkan Ömer Ay'ın belgeye ve bilgiye dayanan açıklamalarını kamuoyu merakla bekliyor.     Bir canlı yayın programında konuyu gündeme taşıyan İYİ Parti İl Başkanının mübarek ramazan ayında birilerinin ağzının tadını bozmamak için bayram sonrasını beklediği görülüyor.     Ramazan bayramı sonrasında başkan Ay'ın söz verdiği gibi yüzlerce sayfalık olduğunu belirttiği yolsuzluk dosyalarını kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.  
İYİ Parti il başkanı Ömer Ay, Nevşehir belediyesinde var olduğu iddia edilen yolsuzlukları kamuoyu ile en çok paylaşan isim durumunda.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti il başkanı Ömer Ay, Nevşehir belediyesinde var olduğu iddia edilen yolsuzlukları kamuoyu ile en çok paylaşan isim durumunda.  

 

Özellikle 14 yıllık belediye başkanlığı döneminde Başkan Hasan Ünver'in döneminde ortaya çıktığı belirtilen yolsuzlukları Nevşehir kamuoyunun gündemine bir bir getireceklerini belirten Başkan Ömer Ay'ın belgeye ve bilgiye dayanan açıklamalarını kamuoyu merakla bekliyor.  

 

Bir canlı yayın programında konuyu gündeme taşıyan İYİ Parti İl Başkanının mübarek ramazan ayında birilerinin ağzının tadını bozmamak için bayram sonrasını beklediği görülüyor.  

 

Ramazan bayramı sonrasında başkan Ay'ın söz verdiği gibi yüzlerce sayfalık olduğunu belirttiği yolsuzluk dosyalarını kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.