MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, 'henüz istifa etmedim'

SİYASET 27.05.2022 - 18:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, 'henüz istifa etmedim'

İYİ Parti de il başkanlığından istifasının istendiği öğrenilen Ömer Ay henüz istifa etmediğini, Nevşehir'den bir heyetin Genel Başkan Meral Akşener ile görüşmeye gideceğini, durumun ondan sonraki süreçte belli olacağını söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti de il başkanlığından istifasının istendiği öğrenilen Ömer Ay henüz istifa etmediğini, Nevşehir'den bir heyetin Genel Başkan Meral Akşener ile görüşmeye gideceğini, durumun ondan sonraki süreçte belli olacağını söyledi.     Gazeteci Ali Çamur'un hazırlayıp sunduğu programda konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir basın toplantısında AK Partili bazı belediye başkanları ve yetkililerin kadınlarla olan münasebetlerini gündeme getirmesinden dolayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifasını istediğini doğruladı.     Kendisinin kadınlara ilişkin kesinlikle bir itham da bulunmadığını ve özellikle AK Partili bazı isimlerin kadınları cinsel bir obje olarak görmesini eleştirdiğini söyleyen Başkan Ay, konunun Pazartesi ya da Salı günü netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.  
İYİ Parti de il başkanlığından istifasının istendiği öğrenilen Ömer Ay henüz istifa etmediğini, Nevşehir'den bir heyetin Genel Başkan Meral Akşener ile görüşmeye gideceğini, durumun ondan sonraki süreçte belli olacağını söyledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti de il başkanlığından istifasının istendiği öğrenilen Ömer Ay henüz istifa etmediğini, Nevşehir'den bir heyetin Genel Başkan Meral Akşener ile görüşmeye gideceğini, durumun ondan sonraki süreçte belli olacağını söyledi.  

 

Gazeteci Ali Çamur'un hazırlayıp sunduğu programda konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir basın toplantısında AK Partili bazı belediye başkanları ve yetkililerin kadınlarla olan münasebetlerini gündeme getirmesinden dolayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifasını istediğini doğruladı.  

 

Kendisinin kadınlara ilişkin kesinlikle bir itham da bulunmadığını ve özellikle AK Partili bazı isimlerin kadınları cinsel bir obje olarak görmesini eleştirdiğini söyleyen Başkan Ay, konunun Pazartesi ya da Salı günü netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.