Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Jandarma'dan tanıtım standı

İLÇELER 01.10.2021 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Jandarma'dan tanıtım standı

Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı 2021 - 2022 Yüksek öğretim yılının başlaması sebebi ile Mustafapaşa Köyünde Üniversite Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme standını hizmete başlattı.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı 2021 - 2022 Yüksek öğretim yılının başlaması sebebi ile Mustafapaşa Köyünde Üniversite Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme standını hizmete başlattı.    Mustafapaşa Köyü yerleşkesinde öğrenim gören öğrencilere,  İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri , KADES, UYUMA ve HAYDİ uygulamaları hakkında bilgilendirme ve uygulamaların etkin olarak kullanılmasına yönelik özendirme ve yönlendirme çalışması yapmak maksadıyla öğrencilere bilgi vererek olabilecek asayiş olayların önüne geçmeyi planlamakta.   
Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı 2021 - 2022 Yüksek öğretim yılının başlaması sebebi ile Mustafapaşa Köyünde Üniversite Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme standını hizmete başlattı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı 2021 - 2022 Yüksek öğretim yılının başlaması sebebi ile Mustafapaşa Köyünde Üniversite Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme standını hizmete başlattı. 

 

Mustafapaşa Köyü yerleşkesinde öğrenim gören öğrencilere,  İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri , KADES, UYUMA ve HAYDİ uygulamaları hakkında bilgilendirme ve uygulamaların etkin olarak kullanılmasına yönelik özendirme ve yönlendirme çalışması yapmak maksadıyla öğrencilere bilgi vererek olabilecek asayiş olayların önüne geçmeyi planlamakta. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.