MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kahraman kasiyer gaspçının hırsızlık girişimini engelledi

ASAYİŞ 10.07.2021 - 12:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kahraman kasiyer gaspçının hırsızlık girişimini engelledi

Nevşehir’de bir markete girerek alışveriş süsü veren gaspçı, kasiyere silah tutarak kasayı soymaya kalktı. Genç kızın silaha karşı direnmesinin ardından gaspçı marketten kaçarak uzaklaştı.
  Alınan bilgilere göre, 15 Temmuz Mahallesi Vefa Küçük Caddesi üzerinde bulunun bir markete giden 22 yaşındaki İ.Y. önce alışveriş yaptı. Alışveriş yapmasının ardından kasada bekleyen İ.Y. bir süre sonra yanında bulundurduğu silahı kasiyer kıza doğrulttu. Markette alışveriş yapan bir kişinin ise olay anında oradan uzaklaşması kameralara yansırken kasiyer kız gaspçıya karşı direndi. Genç kızın gaspçıya direnmesi ve işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.   İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise kısa süre sonra markete gasp için giren 22 yaşındaki İ.Y. yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde yaklaşık 4 yıldır kız arkadaşı ile birlikte Nevşehir’de yaşadığını düzenli iş bulamadığı için kız arkadaşının ve kendisinin borçlarını ödemek için bu girişimde bulunduğunu söylediği öğrenildi.   Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Y. gasp suçundan tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Nevşehir’de bir markete girerek alışveriş süsü veren gaspçı, kasiyere silah tutarak kasayı soymaya kalktı. Genç kızın silaha karşı direnmesinin ardından gaspçı marketten kaçarak uzaklaştı.

 

Alınan bilgilere göre, 15 Temmuz Mahallesi Vefa Küçük Caddesi üzerinde bulunun bir markete giden 22 yaşındaki İ.Y. önce alışveriş yaptı. Alışveriş yapmasının ardından kasada bekleyen İ.Y. bir süre sonra yanında bulundurduğu silahı kasiyer kıza doğrulttu. Markette alışveriş yapan bir kişinin ise olay anında oradan uzaklaşması kameralara yansırken kasiyer kız gaspçıya karşı direndi. Genç kızın gaspçıya direnmesi ve işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise kısa süre sonra markete gasp için giren 22 yaşındaki İ.Y. yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde yaklaşık 4 yıldır kız arkadaşı ile birlikte Nevşehir’de yaşadığını düzenli iş bulamadığı için kız arkadaşının ve kendisinin borçlarını ödemek için bu girişimde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Y. gasp suçundan tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.