MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya BTK’dan Türob’a tepki

TURİZM 19.08.2020 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya BTK’dan Türob’a tepki

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak Türob’a tepki gösterdi.
  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak Türob’a tepki gösterdi.                          22 Ağustos 2020 tarihi itibariyle sıcak hava balonlarının uçması için bakanlıklar nezninde girişimde bulunan Türob‘a teşekkür eden TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir bu durumu sıcak hava balonlarının uçmalarını ulusal medyada “ben açtırdım” diye açıklamalar yapmanın yanlış olduğunu ifade ederek tepki gösterdi. Başkan Talip Aldemir açıklamasının devamında “Bu sonuca gelirken TÜRSAB genel merkezinin, Kapadokya BTK Başkanlığı’nın, Kaptid yönetiminin, sayın valimiz İnci Sezer Becel’in, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı’nın, Ticaret Odası Başkanımız Mehmet Arif Parmaksız’ın, Nevşehir milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Faruk Sarıaslan’ın, İl kültür turizm müdürümüz Cengiz Ekici’nin ve en önemlisi balon sektöründeki taşın altına elini koyan firmalarımızın emeğine teşekkür etmemiz gerekiyor. Katkınız olabilir ama bu tek başınıza başarmış gibi kamuoyunda algı yaratmanın büyük yanlış olduğu kanısındayız” diye konuştu.  
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak Türob’a tepki gösterdi.

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir açıklama yaparak Türob’a tepki gösterdi.

                       

 22 Ağustos 2020 tarihi itibariyle sıcak hava balonlarının uçması için bakanlıklar nezninde girişimde bulunan Türob‘a teşekkür eden TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir bu durumu sıcak hava balonlarının uçmalarını ulusal medyada “ben açtırdım” diye açıklamalar yapmanın yanlış olduğunu ifade ederek tepki gösterdi. Başkan Talip Aldemir açıklamasının devamında “Bu sonuca gelirken TÜRSAB genel merkezinin, Kapadokya BTK Başkanlığı’nın, Kaptid yönetiminin, sayın valimiz İnci Sezer Becel’in, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı’nın, Ticaret Odası Başkanımız Mehmet Arif Parmaksız’ın, Nevşehir milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Faruk Sarıaslan’ın, İl kültür turizm müdürümüz Cengiz Ekici’nin ve en önemlisi balon sektöründeki taşın altına elini koyan firmalarımızın emeğine teşekkür etmemiz gerekiyor. Katkınız olabilir ama bu tek başınıza başarmış gibi kamuoyunda algı yaratmanın büyük yanlış olduğu kanısındayız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.