MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da hangi ihlale ne kadar para cezası verilecek?

TURİZM 19.06.2021 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya'da hangi ihlale ne kadar para cezası verilecek?

Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kapadokya'da, bölgenin yapısını bozan veya bölgeye özel olarak çıkarılan yasaları ihlal edenlere uygulanacak para cezaları belli oldu.
  Kapadokya Alanı Hakkında Kanun uyarınca idari para cezası uygulanacak fiiller ile bu fiillerin aykırılık durumuna göre uygulanacak idari para cezalarına ve bu cezaların uygulanmasına ilişkin usul ve esaslara ilişkin Resmi Gazete’de yayımlandı.   Kapadokya Alanı Hakkında Kanuna Göre Verilecek İdari Para Cezalarına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik, Kapadokya’nın mevcut durumunu bozan fiillere para cezaları verilmesini öngörüyor. İhlallerde verilecek para cezaları, metrekare başına hesaplanacak.   İhlal durumuna verilen para cezaları ise, 500 TL ile 200 bin TL arasında değişecek.   KAPADOKYA'DA UYGULANACAK PARA CEZALARI İÇİN TIKLAYINIZ
Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kapadokya'da, bölgenin yapısını bozan veya bölgeye özel olarak çıkarılan yasaları ihlal edenlere uygulanacak para cezaları belli oldu.

 

Kapadokya Alanı Hakkında Kanun uyarınca idari para cezası uygulanacak fiiller ile bu fiillerin aykırılık durumuna göre uygulanacak idari para cezalarına ve bu cezaların uygulanmasına ilişkin usul ve esaslara ilişkin Resmi Gazete’de yayımlandı.

 

Kapadokya Alanı Hakkında Kanuna Göre Verilecek İdari Para Cezalarına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik, Kapadokya’nın mevcut durumunu bozan fiillere para cezaları verilmesini öngörüyor. İhlallerde verilecek para cezaları, metrekare başına hesaplanacak.

 

İhlal durumuna verilen para cezaları ise, 500 TL ile 200 bin TL arasında değişecek.

 

KAPADOKYA'DA UYGULANACAK PARA CEZALARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.