MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi Aşçılık Atölyesinde bu kez Amerikan mutfağı eğitimi verildi

EĞİTİM 08.07.2021 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Üniversitesi Aşçılık Atölyesinde bu kez Amerikan mutfağı eğitimi verildi

Kapadokya Üniversitesi, Kayseri ilinden lise son sınıf öğrencilerinin katılımı ile Aşçılık Atölyesi düzenledi.
  Kapadokya Üniversitesi, Kayseri ilinden lise son sınıf öğrencilerinin katılımı ile Aşçılık Atölyesi düzenledi.   Kapadokya Üniversitesi Uçhisar Sanat Yerleşkesinde pandemi koşulları dikkate alınarak yapılan atölye çalışmasında, Öğretim Görevlisi Şef Cem Aydoğdu, Amerikan mutfağından ev yapımı hamburger yemeğini öğrencilerle birlikte yaptı.   Öğrencilerin eğitim ve kariyer planlamalarına destek olma amacı ile Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı tarafından yapılan etkinlikte öğrenciler, Amerikan mutfağı lezzet eğitiminin ardından uygulama mutfağında hünerlerini sergilediler.   Mesleki ve teknik bilgilerini öğrencilerle paylaşan Şef Cem Aydoğdu, atölye çalışması kapsamında Amerikan mutfağından “Ekmeği, Köftesi ve Dip Soslarıyla Hamburger” yemeğini öğrencilerle birlikte hazırlayarak sunum yaptı. Aydoğdu, eğitime katılan öğrencilerin gün sonunda mutfaktan mutlu ayrıldıklarını ve yemeğe karşı olumlu yönde sempatilerinin oluştuğunu belirterek, “İki yılı aşkın süredir benzer atölye eğitimlerimiz ile öğrencileri mutfağa hazırlıyoruz. Bugün de Aşçılık ve Gastronomi alanlarında neler yapılır, nasıl bir eğitimden geçilir; bunları öğrencilere aktarmaya çalıştık.” ifadelerinde bulundu.   Aşçılık Atölyesi sonunda Kapadokya Üniversitesi tarafından öğrencilere katılım sertifikası verildi.  
Kapadokya Üniversitesi, Kayseri ilinden lise son sınıf öğrencilerinin katılımı ile Aşçılık Atölyesi düzenledi.

 

Kapadokya Üniversitesi, Kayseri ilinden lise son sınıf öğrencilerinin katılımı ile Aşçılık Atölyesi düzenledi.

 

Kapadokya Üniversitesi Uçhisar Sanat Yerleşkesinde pandemi koşulları dikkate alınarak yapılan atölye çalışmasında, Öğretim Görevlisi Şef Cem Aydoğdu, Amerikan mutfağından ev yapımı hamburger yemeğini öğrencilerle birlikte yaptı.

 

Öğrencilerin eğitim ve kariyer planlamalarına destek olma amacı ile Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı tarafından yapılan etkinlikte öğrenciler, Amerikan mutfağı lezzet eğitiminin ardından uygulama mutfağında hünerlerini sergilediler.

 

Mesleki ve teknik bilgilerini öğrencilerle paylaşan Şef Cem Aydoğdu, atölye çalışması kapsamında Amerikan mutfağından “Ekmeği, Köftesi ve Dip Soslarıyla Hamburger” yemeğini öğrencilerle birlikte hazırlayarak sunum yaptı. Aydoğdu, eğitime katılan öğrencilerin gün sonunda mutfaktan mutlu ayrıldıklarını ve yemeğe karşı olumlu yönde sempatilerinin oluştuğunu belirterek, “İki yılı aşkın süredir benzer atölye eğitimlerimiz ile öğrencileri mutfağa hazırlıyoruz. Bugün de Aşçılık ve Gastronomi alanlarında neler yapılır, nasıl bir eğitimden geçilir; bunları öğrencilere aktarmaya çalıştık.” ifadelerinde bulundu.

 

Aşçılık Atölyesi sonunda Kapadokya Üniversitesi tarafından öğrencilere katılım sertifikası verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.