MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaca, 'Meslektaşlarımın bayramını kutlarım'

GÜNCEL 24.07.2021 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karaca, 'Meslektaşlarımın bayramını kutlarım'

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı M Tolga Karaca, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü sebebiyle kutlanan Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı M Tolga Karaca, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü sebebiyle kutlanan Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.    Türk basınının sansür konusunda kayda değer bir ivme kazandığını belirten Başkan Karaca, ülkemizde adeta dördüncü kuvvet konumuna gelen basının ciddi bir güç haline geldiğine dikkat çekti.     24 Temmuz 1908 tarihinin basın için önemli bir gün olduğunun altını çizen KGK Başkanı Karaca, "Basın, toplumun her kesiminin sesi olmayı benimsemiş, toplumu etkileyen ve toplumdan etkilenen bir güç olmaktan da öte demokratik toplumlarda vazgeçilmez kamusal bir güç, çoğu zaman ise yasama-yürütme-yargı'nın ardından dördüncü bir kuvvet olarak ifade edilen organ olmuştur. Gazetelere ve gazeteciye verilen değerin her geçen gün arttığı bir Türkiye'de yaşamak dileğiyle tüm basınımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.  
Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı M Tolga Karaca, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü sebebiyle kutlanan Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı M Tolga Karaca, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü sebebiyle kutlanan Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

 

Türk basınının sansür konusunda kayda değer bir ivme kazandığını belirten Başkan Karaca, ülkemizde adeta dördüncü kuvvet konumuna gelen basının ciddi bir güç haline geldiğine dikkat çekti.  

 

24 Temmuz 1908 tarihinin basın için önemli bir gün olduğunun altını çizen KGK Başkanı Karaca, "Basın, toplumun her kesiminin sesi olmayı benimsemiş, toplumu etkileyen ve toplumdan etkilenen bir güç olmaktan da öte demokratik toplumlarda vazgeçilmez kamusal bir güç, çoğu zaman ise yasama-yürütme-yargı'nın ardından dördüncü bir kuvvet olarak ifade edilen organ olmuştur. Gazetelere ve gazeteciye verilen değerin her geçen gün arttığı bir Türkiye'de yaşamak dileğiyle tüm basınımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.