MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar başarıya doymuyor

BELEDİYELER 06.01.2022 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar başarıya doymuyor

İmam Hatip Ortaokulları öğrencileri arasında düzenlenen Mesleki Yarışmalarda boş geçmeyen Karapınar İmam Hatip Ortaokulu 5 yarışmanın 5 inden de dereceyle döndü.
  NEVŞEHİR(MHA) İmam Hatip Ortaokulları öğrencileri arasında düzenlenen Mesleki Yarışmalarda boş geçmeyen Karapınar İmam Hatip Ortaokulu 5 yarışmanın 5 inden de dereceyle döndü.     Daha önce Erkek öğrenciler arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmalarında derece alan Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, şimdi de Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında il birincisi, Kız öğrenciler arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında il üçüncüsü, Hafızlık Yarışmasında ise il birincisi olmayı başardılar.    Eğitime desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş dereceye giren öğrencileri ödüllendirme geleneğini sürdürdü.    Başkan Güneş, öğrencilerin bu başarısında desteği ve emeği geçen öğretmenlerine, Kur'an Kursu öğreticilerine ve çocukların ailelerine destekleri için teşekkür etti. 
İmam Hatip Ortaokulları öğrencileri arasında düzenlenen Mesleki Yarışmalarda boş geçmeyen Karapınar İmam Hatip Ortaokulu 5 yarışmanın 5 inden de dereceyle döndü.

 

NEVŞEHİR(MHA) İmam Hatip Ortaokulları öğrencileri arasında düzenlenen Mesleki Yarışmalarda boş geçmeyen Karapınar İmam Hatip Ortaokulu 5 yarışmanın 5 inden de dereceyle döndü.  

 

Daha önce Erkek öğrenciler arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmalarında derece alan Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, şimdi de Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında il birincisi, Kız öğrenciler arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında il üçüncüsü, Hafızlık Yarışmasında ise il birincisi olmayı başardılar. 

 

Eğitime desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş dereceye giren öğrencileri ödüllendirme geleneğini sürdürdü. 

 

Başkan Güneş, öğrencilerin bu başarısında desteği ve emeği geçen öğretmenlerine, Kur'an Kursu öğreticilerine ve çocukların ailelerine destekleri için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.