Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediye Başkanı Güneş kariyer günlerinin konuğuydu

İLÇELER 08.06.2022 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar Belediye Başkanı Güneş kariyer günlerinin konuğuydu

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Gülşehir Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen kariyer günlerinin konuğu oldu.
    NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Gülşehir Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen kariyer günlerinin konuğu oldu.   Öğrencisi de olduğu okulda kariyer günlerine konuk olmaktan büyük bir gurur duyduğunu dile getiren Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Öğrencisi olduğum Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılarak öğrenci kardeşlerimizle sohbet edip, deneyim, bilgi ve tecrübe konuları üzerine muhabbet ettik. Etkinliği düzenleyen Yüksek Okul Müdürlüğüne ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Gülşehir Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen kariyer günlerinin konuğu oldu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Gülşehir Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen kariyer günlerinin konuğu oldu.  

Öğrencisi de olduğu okulda kariyer günlerine konuk olmaktan büyük bir gurur duyduğunu dile getiren Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Öğrencisi olduğum Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılarak öğrenci kardeşlerimizle sohbet edip, deneyim, bilgi ve tecrübe konuları üzerine muhabbet ettik. Etkinliği düzenleyen Yüksek Okul Müdürlüğüne ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.