Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar İlkokulunda ‘Annem ve Ben’ programı

İLÇELER 23.05.2022 - 11:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar İlkokulunda ‘Annem ve Ben’ programı

Karapınar İlkokulu okul öncesi öğrencileri tarafından bizleri büyüten, yetiştiren kıymetli cefakâr anneler için Karapınar İlkokulu'nda "Annem ve Ben" isimli program düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Karapınar İlkokulu okul öncesi öğrencileri tarafından bizleri büyüten, yetiştiren kıymetli cefakâr anneler için Karapınar İlkokulu'nda "Annem ve Ben" isimli program düzenlendi.    Programa Acıgöl Kaymakamı Emine Yıldız Karataş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, Acıgöl Halk Eğitim Müdürü Caner Ertaş ve anneler katıldı.    Annelerin anneler gününü kutlayan protokol üyeleri tarafından annelere gül ve hediyeler verilerek onların bu mutlu günleri anısına pasta kesildi.    Okul müdürü Mustafa Öncül, "Bu anlamlı günde cefakâr annelerimize destek olan protokol üyelerimize katılımlarından dolayı şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Geleceğimizin emanetçileri olan öğrencilerimizin yetişmesinde emeğini esirgemeyen kıymetli annelerimizin günü kutlu olsun" dedi.    
Karapınar İlkokulu okul öncesi öğrencileri tarafından bizleri büyüten, yetiştiren kıymetli cefakâr anneler için Karapınar İlkokulu'nda "Annem ve Ben" isimli program düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar İlkokulu okul öncesi öğrencileri tarafından bizleri büyüten, yetiştiren kıymetli cefakâr anneler için Karapınar İlkokulu'nda "Annem ve Ben" isimli program düzenlendi. 

 

Programa Acıgöl Kaymakamı Emine Yıldız Karataş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, Acıgöl Halk Eğitim Müdürü Caner Ertaş ve anneler katıldı. 

 

Annelerin anneler gününü kutlayan protokol üyeleri tarafından annelere gül ve hediyeler verilerek onların bu mutlu günleri anısına pasta kesildi. 

 

Okul müdürü Mustafa Öncül, "Bu anlamlı günde cefakâr annelerimize destek olan protokol üyelerimize katılımlarından dolayı şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Geleceğimizin emanetçileri olan öğrencilerimizin yetişmesinde emeğini esirgemeyen kıymetli annelerimizin günü kutlu olsun" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.