MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Kuran kursunda pezyaj çalışması başlatıldı

BELEDİYELER 21.09.2021 - 13:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar Kuran kursunda pezyaj çalışması başlatıldı

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde belediye külliye alanında peyzaj çalışması başlattı.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde belediye külliye alanında peyzaj çalışması başlattı.     Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran Kursu ve Müftü Süleyman Aktaş Kuran İlimleri Merkezinin de içerisinde bulunduğu alanda çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının başlatıldığını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.     Söz konusu alana fidan dikileceğini, kamelyalar yerleştirileceğini söyleyen Başkan Güneş, bu çalışmaya destek sağlayan Konya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'e de teşekkür etti.    
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde belediye külliye alanında peyzaj çalışması başlattı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde belediye külliye alanında peyzaj çalışması başlattı.  

 

Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran Kursu ve Müftü Süleyman Aktaş Kuran İlimleri Merkezinin de içerisinde bulunduğu alanda çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının başlatıldığını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.  

 

Söz konusu alana fidan dikileceğini, kamelyalar yerleştirileceğini söyleyen Başkan Güneş, bu çalışmaya destek sağlayan Konya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'e de teşekkür etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.