MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar mesire alanına kavuşuyor

BELEDİYELER 13.03.2021 - 10:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar mesire alanına kavuşuyor

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye 7 bin metre karelik mesire alanının düzenlemesine başlıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye 7 bin metre karelik mesire alanının düzenlemesine başlıyor.    Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabanın harmanlar mevkiinde oluşturmayı planladıkları mesire alanının bu aydan itibaren düzenlemesine başlayacaklarını, en kısa sürede de mesire alanını hizmete sunacaklarını söyledi.     Kasaba halkının içerisinde piknik yapabilecekleri, hoş vakit geçirebilecekleri bu alanda kamelyalar, oyun parkı ve her türlü sosyal hizmet alanının bulunacağını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Seçim vaatlerimizden biri de olan mesire alanımızı Kasabamızı en tepe noktadan seyir edilebilecek olan Harmanlar Mevkiinde oluşturacağız. 7 bin metre karelik alana kuracağımız mesire alanımızın düzenlenmesine başlıyoruz. En kısa zamanda halkımıza verdiğimiz mesire alanı sözümüzü de yerine getirmiş olacağız" dedi. 
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye 7 bin metre karelik mesire alanının düzenlemesine başlıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye 7 bin metre karelik mesire alanının düzenlemesine başlıyor. 

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabanın harmanlar mevkiinde oluşturmayı planladıkları mesire alanının bu aydan itibaren düzenlemesine başlayacaklarını, en kısa sürede de mesire alanını hizmete sunacaklarını söyledi.  

 

Kasaba halkının içerisinde piknik yapabilecekleri, hoş vakit geçirebilecekleri bu alanda kamelyalar, oyun parkı ve her türlü sosyal hizmet alanının bulunacağını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Seçim vaatlerimizden biri de olan mesire alanımızı Kasabamızı en tepe noktadan seyir edilebilecek olan Harmanlar Mevkiinde oluşturacağız. 7 bin metre karelik alana kuracağımız mesire alanımızın düzenlenmesine başlıyoruz. En kısa zamanda halkımıza verdiğimiz mesire alanı sözümüzü de yerine getirmiş olacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.