Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar mesire alanına kavuşuyor

BELEDİYELER 10.06.2021 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar mesire alanına kavuşuyor

Karapınar belediyesi kasaba da mesire alanı düzenleme çalışmalarını hızlandırdı.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar belediyesi kasaba da mesire alanı düzenleme çalışmalarını hızlandırdı.     Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, seçimler döneminde sözünü verdikleri bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, "Seçimlerde sözünü verdiğimiz, Kasabamıza yakışacak mesire alanı çalışmamıza başladık, Rabbim kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin inşallah. Güzel bir Karapınar için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.    
Karapınar belediyesi kasaba da mesire alanı düzenleme çalışmalarını hızlandırdı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar belediyesi kasaba da mesire alanı düzenleme çalışmalarını hızlandırdı.  

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, seçimler döneminde sözünü verdikleri bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, "Seçimlerde sözünü verdiğimiz, Kasabamıza yakışacak mesire alanı çalışmamıza başladık, Rabbim kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin inşallah. Güzel bir Karapınar için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.