Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karasoku kentsel dönüşüm bekliyor

NEVŞEHİR 11.09.2021 - 12:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karasoku kentsel dönüşüm bekliyor

Nevşehir il merkezinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarının en önemli noktalarından biri olan Karasoku ve Herikli mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarının en önemli noktalarından biri olan Karasoku ve Herikli mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu.   Çarşı merkezine en yakın yerleşim alanları olması itibariyle yıllardır çözüm üretilmesi beklenen kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılamayışı kent merkezinde işte bu harabe bina görüntülerinin de ortadan yok edilememesine neden oluyor.     Nevşehir eski belediye başkanı Hasan Ünver’in seçimler öncesinde başlatılacağını belirttiği ancak o günden bu yana bir haber alınamayan Karasoku, Herikli ve civar mahallelerdeki kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılmaması şehrin tek ana caddesinin bir iki sokak arkasında virane bina görüntülerini daha dikkat çekici bir hale getirmiş durumda. 
Nevşehir il merkezinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarının en önemli noktalarından biri olan Karasoku ve Herikli mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarının en önemli noktalarından biri olan Karasoku ve Herikli mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu.

 

Çarşı merkezine en yakın yerleşim alanları olması itibariyle yıllardır çözüm üretilmesi beklenen kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılamayışı kent merkezinde işte bu harabe bina görüntülerinin de ortadan yok edilememesine neden oluyor.  

 

Nevşehir eski belediye başkanı Hasan Ünver’in seçimler öncesinde başlatılacağını belirttiği ancak o günden bu yana bir haber alınamayan Karasoku, Herikli ve civar mahallelerdeki kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılmaması şehrin tek ana caddesinin bir iki sokak arkasında virane bina görüntülerini daha dikkat çekici bir hale getirmiş durumda. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.