Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen bugün özel kalplere de dokundu

NEVŞEHİR 03.12.2021 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen bugün özel kalplere de dokundu

Özel Kardelen Koleji , 3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle özel çocuklarımız için etkinlik düzenledi.
      Kardelen Koleji ve Kapadokya Özel Eğitim Uygulama Okulu 3.Kademe Müdürlüğünün ortaklaşa yaptıkları etkinliğe, özel gereksinimli öğrenciler, öğretmenler ve Kardelen Koleji ailesi katıldı. Okulun konferans salonunda İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik,çeşitli oyunlar,danslar ve müzik ziyafetiyle devam etti.   Okul Müdür Burhan Kaynar konuşmasında; ‘’Böyle anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Fiziki engelin değil asıl kalplerdeki, zihinlerdeki engelin sorun olduğunu her fırsatta anlatacak, her fırsatta hatırlatacağız. Tek bir engelli kardeşimiz dahi kendisini dışlanmış hissederse, kendisini çaresiz hissederse, bunun vebali tüm insanlığın üzerindedir. Bu konuda inanın herkes sorumluluk sahibidir. Bize düşen, engelli kardeşlerimizi teşvik etmek, onlara müşfik davranmak, onların bizden biri olduğunu hmek ve htirmektir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ,engellilik konusu karşısında daha sorumlu, bilinçli ve duyarlı davranmak zorunda olduğumuzun altını bir kez daha çizerek, sözlerime son verirken sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu tekrar ifade etmek istiyorum’’ dedi. Etkinlik Kardelen Koleji yemekhanesinde, birlikte yenilen kaynaşma yemeğinin ardından son buldu.
Özel Kardelen Koleji , 3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle özel çocuklarımız için etkinlik düzenledi.

 

 

 

Kardelen Koleji ve Kapadokya Özel Eğitim Uygulama Okulu 3.Kademe Müdürlüğünün ortaklaşa yaptıkları etkinliğe, özel gereksinimli öğrenciler, öğretmenler ve Kardelen Koleji ailesi katıldı. Okulun konferans salonunda İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik,çeşitli oyunlar,danslar ve müzik ziyafetiyle devam etti.

 

Okul Müdür Burhan Kaynar konuşmasında;

‘’Böyle anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Fiziki engelin değil asıl kalplerdeki, zihinlerdeki engelin sorun olduğunu her fırsatta anlatacak, her fırsatta hatırlatacağız. Tek bir engelli kardeşimiz dahi kendisini dışlanmış hissederse, kendisini çaresiz hissederse, bunun vebali tüm insanlığın üzerindedir. Bu konuda inanın herkes sorumluluk sahibidir. Bize düşen, engelli kardeşlerimizi teşvik etmek, onlara müşfik davranmak, onların bizden biri olduğunu hmek ve htirmektir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ,engellilik konusu karşısında daha sorumlu, bilinçli ve duyarlı davranmak zorunda olduğumuzun altını bir kez daha çizerek, sözlerime son verirken sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu tekrar ifade etmek istiyorum’’ dedi.

Etkinlik Kardelen Koleji yemekhanesinde, birlikte yenilen kaynaşma yemeğinin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.