Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de ‘Orkestra Konseri’ rüzgarı esti

EĞİTİM 10.06.2022 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen’de ‘Orkestra Konseri’ rüzgarı esti

Kardelen Kolejinin birey gelişiminde önemli olduğuna inandığı sanat, spor ve sosyal faaliyet alanlarındaki çalışmaları ve organizasyonları hız kesmeden devam ediyor.
  Kardelen Koleji - NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle Kardelen Koleji Konferans salonunda gerçekleştirilen Orkestra Konseri dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Batı müziği enstrümanlarıyla Türk ezgilerinin seslendirildiği programda öğrenciler yeteneklerini bir kez daha konuşturdular. NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anıl Çelik şefliğindeki orkestra muhteşem sahne performansıyla Kardelen Ailesine keyifli dakikalar yaşattı. Okul Müdürü Burhan Kaynar ‘’ Kültürel ve Sanatsal düzlemde gerçekleşen bu ziyaret öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşattı, keyifle dinlediğimiz hiç bitmesin istediğimiz bu müzik şöleni için başta NEVÜ Güzel Sanatlar Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anıl Çelik hanımefendiye ve orkestra’ ya okulum adına teşekkürlerimi iletiyorum.’’ ifadelerini kullandı.   Kardelen Eğitim Kurumlarına, konsere katılan dinleyicilere, katkılarından dolayı Müzik öğretmeni Nuh Erkol’a ve Okul Müdürü Burhan Kaynar’a ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini ileten Doç. Dr. Anıl Çelik’ e plaketinin takdim edilmesi ve sertifika töreninin ardından program son buldu.  
Kardelen Kolejinin birey gelişiminde önemli olduğuna inandığı sanat, spor ve sosyal faaliyet alanlarındaki çalışmaları ve organizasyonları hız kesmeden devam ediyor.

 

Kardelen Koleji - NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle Kardelen Koleji Konferans salonunda gerçekleştirilen Orkestra Konseri dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Batı müziği enstrümanlarıyla Türk ezgilerinin seslendirildiği programda öğrenciler yeteneklerini bir kez daha konuşturdular. NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anıl Çelik şefliğindeki orkestra muhteşem sahne performansıyla Kardelen Ailesine keyifli dakikalar yaşattı. Okul Müdürü Burhan Kaynar ‘’ Kültürel ve Sanatsal düzlemde gerçekleşen bu ziyaret öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşattı, keyifle dinlediğimiz hiç bitmesin istediğimiz bu müzik şöleni için başta NEVÜ Güzel Sanatlar Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anıl Çelik hanımefendiye ve orkestra’ ya okulum adına teşekkürlerimi iletiyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Kardelen Eğitim Kurumlarına, konsere katılan dinleyicilere, katkılarından dolayı Müzik öğretmeni Nuh Erkol’a ve Okul Müdürü Burhan Kaynar’a ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini ileten Doç. Dr. Anıl Çelik’ e plaketinin takdim edilmesi ve sertifika töreninin ardından program son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.