Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'den Dev Prova!

EĞİTİM 16.06.2021 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'den Dev Prova!

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, geleneksel hale getirdiği YKS provasını gerçekleştirdi.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  geleneksel hale getirdiği YKS provasını gerçekleştirdi. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi tarafından gerçek sınav konseptinin bire bir uygulandığı ve geleneksel hale gelen YKS provası, bu yıl da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampüsünde  gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Öğrencilerimizi sınava en iyi şekilde hazırlayabilmek, gerçek sınav stresi ile onların önceden yüzleşmesini sağlamak, öğrencilerimizin farklı ortamlarda sınav deneyimine sahip olmalarını sağlamak ve bu bağlamdan hareketle ortaya çıkabilecek olası problemlere çözüm üretebilmek amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz ve üniversitemiz kampüsünde gerçekleştirdiğimiz, sınav konseptinin bire bir şekilde uygulandığı YKS provamızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Olumlu anlamdaki"ilk"lerin okulu olan kurumumuzda gerçekleştirdiğimiz provalar neticesinde her yıl olduğu gibi bu yılda da gerek öğrencilerimizden gerekse velilerimizden son derece olumlu dönütler almış bulunmaktayız. Almış olduğumuz olumlu dönütler de, takdir edersiniz ki, bizlerin motivasyonunu zirveye çıkarmakta.  Öyle temenni ediyorum ki gerçek sınavda da yeni rekorlara imza atarak memleketimize nice şampiyonluklar armağan edeceğiz.  Teveccüh gösteren velilerimize ve eğitim camiasındaki meslektaşlarıma şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.                   
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, geleneksel hale getirdiği YKS provasını gerçekleştirdi.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  geleneksel hale getirdiği YKS provasını gerçekleştirdi.



Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi tarafından gerçek sınav konseptinin bire bir uygulandığı ve geleneksel hale gelen YKS provası, bu yıl da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampüsünde  gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Öğrencilerimizi sınava en iyi şekilde hazırlayabilmek, gerçek sınav stresi ile onların önceden yüzleşmesini sağlamak, öğrencilerimizin farklı ortamlarda sınav deneyimine sahip olmalarını sağlamak ve bu bağlamdan hareketle ortaya çıkabilecek olası problemlere çözüm üretebilmek amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz ve üniversitemiz kampüsünde gerçekleştirdiğimiz, sınav konseptinin bire bir şekilde uygulandığı YKS provamızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Olumlu anlamdaki"ilk"lerin okulu olan kurumumuzda gerçekleştirdiğimiz provalar neticesinde her yıl olduğu gibi bu yılda da gerek öğrencilerimizden gerekse velilerimizden son derece olumlu dönütler almış bulunmaktayız. Almış olduğumuz olumlu dönütler de, takdir edersiniz ki, bizlerin motivasyonunu zirveye çıkarmakta.  Öyle temenni ediyorum ki gerçek sınavda da yeni rekorlara imza atarak memleketimize nice şampiyonluklar armağan edeceğiz.  Teveccüh gösteren velilerimize ve eğitim camiasındaki meslektaşlarıma şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.